Informe “les males companyies – IV”

Els Amics de la Terra han tret un quart informe de denúncia de la vinculació entre les empreses amb interessos per promoure els aliments transgènics i les diferents administracions.

Aquesta relació interessada ha permès unes lleis per a obrir les portes a aquesta tecnologia. No obstant, si s’analitza la composició i el treball dels organismes científics públics que els supervisen, es pot veure com s’hauria de ser més cautelós de cara a introduir-los al mercat.

Fa uns quants anys que Amics de la Terra analitzava la composició de la Comissió Nacional de Bioseguretat espanyola (CNB), un organisme format per científics massa propers a la indústria.

Des d’ençà, després de molts anys ocultes, la publicació de les actes de la CNB ha permés a Amics de la Terra conèixer com funciona aquesta comissió. Amics de la Terra denuncia falta de rigor i control i un evident esbiaix favorable a la indústria com a característiques més importants de la feina d’aquest organisme que decideix la política sobre transgènics del Govern. Tot això està recollit a un nou informe:

El fraude de la evaluación científica de los transgénicos en España.

0 Responses to “Informe “les males companyies – IV””  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
Vols rebre el butlletí electrònic de Som lo que Sembrem? . . . Fes clic a la imatge de sota i deixa’ns un comentari, o envia un correu electrònic a info@somloquesembrem.org

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 55 other followers


%d bloggers like this: