La pel.lícula de la ILP

Part1: http://www.youtube.com/watch?v=VHVs8-_Mqok
Part2: http://www.youtube.com/watch?v=NeF6WvBQOzc
Part3: http://www.youtube.com/watch?v=9QVzo4roJNI

(total uns 30 minuts)

Després del vet a la ILP el dia 2 de juliol del 2009 al Parlament, Jordi Ràfel (Balaguer) va fer una pel·lícula sobre el que ell – i molts – sentíem que va passar aquell dia. Durant una part de la pel.lícula el discurs de l’Alexis al Parlament se sent en off sobre les imatges que discorren..

El que la gent demanàvem era que la ILP es discutís al Parlament, que una comissió parlamentària debatés l’assumpte convidant a qui es considerés. Però entre el PSC, CiU i el PP es  van empassar les 100 000 signatures, votant a favor de l’ esmena a la totalitat que liquidava la proposta. Tot i que ja ho sospitàvem, després de les filtracions de wikileaks ja sabem més coses, de quins i com van provocar aquest final, amb aquella excusa d’uns pobres i ridículs informes presentats pel CAPCIT (Consell Assessor del Parlament en Ciència i Tecnologia) al Parlament. És que com ens va dir la (ara ex) diputada del PSC Caterina Mieras, “la política és així” (que vindria a dir, no hi ha lloc per l’idealisme a la política, tot són interessos). Serà la seva política (i així els va), però no la nostra.

1 Resposta to “La pel.lícula de la ILP”


  1. 1 Jordi Rafel 20 Juny 2011 a les 15:40

    Em van borrar el compte de youtube i en vaig haver crear un de nou i tornar a pujar els videos. Aquests son els nous links:


    Sino tmb hi ha una altra versiö a vimeo:


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
Vols rebre el butlletí electrònic de Som lo que Sembrem? . . . Fes clic a la imatge de sota i deixa’ns un comentari, o envia un correu electrònic a info@somloquesembrem.org

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 55 other followers


%d bloggers like this: