CAMPANYA: SOM LO QUE SEMBREM US DEMANA DENUNCIAR EL DIPÒSIT DE CATALUNYA CAIXA

Som lo que Sembrem es suma a la  campanya en contra del Dipòsit 100% Natural de Catalunya Caixa (“Inverteixi en aliments que consumeix quasi tothom al món” )

Còpia i enganxa en aquest enllaç la carta que trobes a continuació al director de Catalunya Caixa Adolf Todó (o bé imprimeix la carta i porta-la a la sucursal més propera al teu barri, en un sobre amb el nom Sr Adolf Todó. Si ets client de Catalunya Caixa, considera lliurar la carta al director o directora de la teva sucursal):

Recorda de marcar la casella que diu que “no autoritzo l’enviament de comunicacions electròniques”.


Sr. Adolf Todó
Director General de Catalunya Caixa
Benvolgut Sr. Todó,
Catalunya Caixa ofereix un producte anomenat “Dipòsit 100% Natural”, la rendibilitat del qual “està condicionada per l’evolució d’una cistella formada per tres matèries primeres com són el Sucre, el Cafè i el Blat de moro”.
Vull expressar-li la meva indignació davant d’aquest producte. Són dipòsits com aquest els que van desfermar la pujada de preus dels aliments a l’any 2008, la mancança d’aliments als països mes pobres, i que 75 milions de persones mes comencessin a passar gana.
Aquesta vergonyosa situació es torna a repetir actualment, amb estimacions de què un 70-80% del mercat d’aliments es purament especulatiu. Així, els preus estan pujant fins i tot per sobre dels de 2008 i amb expectatives de augmentar un 40% en la propera dècada.
Aquesta escalada suposa un cop mortal per molta gent que es troba en situacions especialment vulnerables.
Per tot això, em sembla intolerable que  Catalunya Caixa  entri en aquest joc, i li sol·licito que retiri aquest producte.
Atentament,

SLQS es suma doncs amb aquesta carta a la campanya que ja han engegat altres organitzacions en els passats dies.
El dipòsit està anunciat al web de Catalunya Caixa. En un altre lloc en anglès s’informa que el dipòsit està disponible fins al 7 d’abril. Som lo que Sembrem  farem durar la campanya  fins que es retiri el producte.

Som lo que Sembrem hem enviat també la carta al director de Catalunya Caixa i farem pública la resposta.
VIGILEU NO ENGANXEU LA CARTA A COMENTARIS DEL NOSTRE BLOC, SINÓ QUE HEU DE CLICKAR A L’ENLLAç DE DALT  (aquest enllaç) QUE US PORTA A UN WEB DE CATALUNYA CAIXA. GRÀCIES!!

2 Respostes to “CAMPANYA: SOM LO QUE SEMBREM US DEMANA DENUNCIAR EL DIPÒSIT DE CATALUNYA CAIXA”


  1. 1 Miquel 27 Març 2011 a les 14:24

    La setmana passada el setmanari “la directa” ha publicat un article de l’Esther Vivas on comenta aquest fons de Catalunya Caixa:
    http://esthervivas.wordpress.com/2011/03/24/la-crisi-alimentaria-colpeja-de-nou/


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
Vols rebre el butlletí electrònic de Som lo que Sembrem? . . . Fes clic a la imatge de sota i deixa’ns un comentari, o envia un correu electrònic a info@somloquesembrem.org

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Uniu-vos a 55 seguidors

A %d bloguers els agrada això: