Ja tenim el segon número del suplement de Som lo que Sembrem de la revista Soberania Alimentaria Biodiversidad y Culturas. Suplement fruit d’una col·laboració amb l’equip editorial de la revista.
En aquest número hi ha 3 articles. El primer, escrit pel Miquel, fa una reflexió de les polítiques agrícoles de la Unió Europea aprofitant una nova eina, el documental Pig Business.
El segon, també escrit pel Miquel, és una crida a la promoció de la ramaderia ecològica. Es tracta d’una visió en positiu d’aquest model per a promoure el seu consum i la reconversió -ha d’anar en paral·lel- del model productiu majoritari.
Finalment el tercer article, escrit pel Gerard, explica la tasca feta per Cultures Trobades en la recuperació de races i varietats antigues de les comarques de Ponent.
Es pot accedir al butlletí en aquest enllaç. (1.7 Mb!)
Esperem que us continuï agradiant aquest material i que proposeu temes a incloure a altres “suplements”.
Finalment afegim a continuació l’enllaç de la revista Soberania Alimentària, Biodiversidad y Culturas, amb accés al tots els números publicats que estan disponibles al seu web:
Els altres números en aquest enllaç.
1 Resposta to “Suplement de Som lo que Sembrem de la revista Soberania Alimentaria Biodiversidad y Culturas – II -.”