proposta de consulta popular: Que els mercats no decideixin per tu

Ens han passat aquesta proposta:

Buenas!
Soy Mar, de 15mbcn.tvy miembro del grupo de trabajo de la Consulta Popular, os invitamos:

Versió català:

Buenas a tod@s!

El grup de treball de la Consulta Popular, presentada a l´Espai de Coordinació de Barris i Pobles i aprovada a l´Assamblea General de l´1 d´Octubre, us invita aquest dimecres 23N a 19h a l´Espai Agora 9, 4º 2ª a la Conferència de presentació de la Consulta Popular amb Vicens Navarro (Catedràtic de Polítiques Públiques i d´Economia Aplicada a l´Universitat Pompeu Fabra i actualment professor a l´Universitat Johns Hopkins de Baltimore) y Antonio Madrid(prof. Filosofia del Dret Universitat de Barcelona i coordinador projecte Dret al dret).

Us adjunto Octaveta informativa:     Que els mercats no decideixin per tu
Avui més que mai es demostra un clar divorci entre democràcia i mercats. L’anomenada troika (el BCE, la UE i l’FMI) disposen dels governs a voluntat i dicten les polítiques econòmiques que han d’aplicar. La retirada del referèndum a Grècia per ordre dels mercats és un exemple ben clar que tenen una por autèntica al que el poble pugui decidir. Tot això no es nou per nosaltres. El 15-M ha vinculat des del principi els efectes de la crisi i les retallades socials amb la falta de democràcia. Més enllà de l’element discursiu ens calen eines per donar la volta a aquests situació.
Des del grup de treball de la Consulta Popular estem treballant des de fa un temps amb la possibilitat d’organitzar una consulta dirigida a tota la ciutadania i organitzada per les assemblees al voltant de diferents eixos. L’objectiu és per una banda dotar-nos d’unes demandes concretes legitimades per una àmplia capa de la població i per altra desemmascar la falta de democràcia que vivim, no esperant a que ens consultin sobre les seves polítiques, sinó decidint directament sobre temes que ens afecten.
Nosaltres proposem una consulta al voltant de cinc eixos: Habitatge, reforma electoral o canvi de model democràtic, no pagament del deute, laboral i retallades o privatitzacions. Una possible data seria al voltant del 15 de Març, quan es debatran els Pressupostos Generals de l’Estat, trencant la legitimitat que s’arroguen pel fet d’haver sigut votats, per aplicar polítiques en contra de la majoria de la població.
Esteu totes i tots convidats!
Contacta:

Twitter > @ConsultaCAT
Facebook > Consulta popular Catalunya
consultapopularcat@gmail.com  I  648 691 586
www.consultapopular15m.wordpress.com

Asamblea cada dijous a les 19h, al carrer Rivadeneyra (el carreró de la plaça Catalunya on es troba el Hard Rock Cafe)


Versión castellano:
Buenas a tod@s!
El grupo de trabajo de la Consulta Popular, presentada en el Espacio de Coordinación de Barrios y Pueblos y aprobada en la Assamblea General del 1 de Octubre, os invita este miércoles 23N a 19h en el Espacio Agora 9, 4º 2ª a la Conferencia de presentación de la Consulta Popular con Vicens Navarro(Catedrático de Políticas Públicas y d´*Economía Aplicada a l´Universitat Pompeu Fabra y actualmente profesor a l´Universidad Johns Hopkins de Baltimore) y Antonio Madrid(prof. Filosofía del Derecho Universitat de Barcelona y coordinador proyecto “Dret al dret”- Derecho al derecho).

Os adjunto Octavilla informativa: Que los mercados no decidan por ti
Hoy más que nunca se demuestra un claro divorcio entre democracia y mercados. La llamada troika (el BCE, la UE y el FMI) dispone de los gobiernos a voluntad y dicta las políticas económicas que tienen que aplicar. La retirada del referéndum en Grecia por orden de los mercados es un ejemplo muy claro de que tienen un miedo auténtico a lo que el pueblo pueda decidir. Todo esto no es nuevo para nosotros. El 15-M ha vinculado desde el principio los efectos de la crisis y los recortes sociales con la falta de democracia. Más allá del elemento discursivo nos hacen falta herramientas para dar la vuelta a esta situación.
Desde el grupo de trabajo de la Consulta Popular estamos trabajando desde hace un tiempo con la posibilidad de organizar una consulta dirigida a toda la ciudadanía y organizada por las asambleas alrededor de diferentes ejes. El objetivo es por un lado dotarnos de unas demandas concretas legitimadas por una amplia capa de la población y por otro, desemmascar la falta de democracia que vivimos, no esperando a que nos consulten sobre sus políticas, sino decidiendo directamente sobre temas que nos afectan.
Nosotros proponemos una consulta alrededor de cinco ejes: Vivienda, reforma electoral o cambio de modelo democrático, no pago de la deuda, laboral y recortes o privatizaciones. Una posible fecha sería alrededor del 15 de Marzo, cuando se debatirán los Presupuestos Generales del Estado, rompiendo la legitimidad que se otorgan por el hecho de haber sido votados, para aplicar políticas en contra de la mayoría de la población.

Estáis todas y todos invitados!
Contacta:

Twitter > @ConsultaCAT
Facebook > Consulta popular Catalunya
consultapopularcat@gmail.com  I  648 691 586
www.consultapopular15m.wordpress.com
Asamblea cada jueves a las 19h, en la calle Rivadeneyra (el callejón de plaza Catalunya donde se encuentra el Hard Rock Cafe)
Arxius adjunts:
Anuncis

0 Responses to “proposta de consulta popular: Que els mercats no decideixin per tu”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
Vols rebre el butlletí electrònic de Som lo que Sembrem? . . . Fes clic a la imatge de sota i deixa’ns un comentari, o envia un correu electrònic a info@somloquesembrem.org

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 54 other followers

Anuncis

%d bloggers like this: