Producció d’aliments, sostenibilitat i biodiversitat

El proper divendres, a Castellar del Vallès, Som lo que Sembrem Vallès juntament amb Llavors a Grapats i Cal Gorina, en Júlio Cantos, dissenyador de permacultura, ens parlarà de com fer agricultura vetllant per la sostenibilitat i la biodiversitat.

L’acte serà a Cal Gorina a les 19:00. (16-N, Castellar del Vallès).

El cartell en format pdf per a imprimir es pot descarregar a aquest enllaç.

Esteu totes convidades!

s’agraeix difusió.

0 Respostes to “Producció d’aliments, sostenibilitat i biodiversitat”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s




Vols rebre el butlletí electrònic de Som lo que Sembrem? . . . Fes clic a la imatge de sota i deixa’ns un comentari, o envia un correu electrònic a info@somloquesembrem.org

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Uneix altres 55 subscriptors

A %d bloguers els agrada això: