Producció d’aliments, sostenibilitat i biodiversitat

El proper divendres, a Castellar del Vallès, Som lo que Sembrem Vallès juntament amb Llavors a Grapats i Cal Gorina, en Júlio Cantos, dissenyador de permacultura, ens parlarà de com fer agricultura vetllant per la sostenibilitat i la biodiversitat.

L’acte serà a Cal Gorina a les 19:00. (16-N, Castellar del Vallès).

El cartell en format pdf per a imprimir es pot descarregar a aquest enllaç.

Esteu totes convidades!

s’agraeix difusió.

0 Responses to “Producció d’aliments, sostenibilitat i biodiversitat”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s





%d bloggers like this: