CURS JARDINERIA MUNICIPAL ADAPTADA AL MEDI: CAP A UNA JARDINERIA ECOLÒGICA

L’Escola Agrària de Manresa en col.laboració amb Som lo que Sembrem organitza aquest complert curs sobre Jardineria municipal adaptada al medi: Cap a una jardinera ecològica, adreçat a tècnics municipals dels pobles i ciutats del nostre país que tinguin intenció de millorar les seves pràctiques o d’emprendre una transició en la gestió de les seves àrees de Parcs i Jardins.

El curs s’ha organitzat amb motiu de les múltiples preguntes que ens han fet arribar des de diferents ajuntaments de Catalunya sensibilitzats per la problemàtica de plaguicides i  en particular herbicides com els que contenen glifosat en les zones municipals urbanes i periurbanes, arrel de la campanya de Som lo que Sembrem. El curs té intenció de enfrontar la problemàtica dins d’una perspectiva global, que permeti a partir del correcte disseny i les bones pràctiques eliminar la necessitat dels agrotòxics.

La informació actualitzada sobre la campanya de Som lo que Sembrem es pot seguir en el nostre web www.sembremvalles.wordpress.com,  i aviat també en la nova web que posarem en marxa.

Us preguem feu difusió del curs a aquells ajuntaments que puguin estar interessats. La inscripció s’ha de formalitzar al correu de secretaria de l’Escola Agrària com s’indica en el primer document adjunt, però per qualsevol dubte des de Som lo que Sembrem estem a la vostra disposició. El nombre de places és limitat.

Per una Catalunya agroecològica! Si els deixem, ens ho prenen i contaminen tot.

Atentament

Som lo que Sembrem

Jardineria sostenible

PROGRAMA i professorat

fitxa_alumne_curs

1 Resposta to “CURS JARDINERIA MUNICIPAL ADAPTADA AL MEDI: CAP A UNA JARDINERIA ECOLÒGICA”Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
Vols rebre el butlletí electrònic de Som lo que Sembrem? . . . Fes clic a la imatge de sota i deixa’ns un comentari, o envia un correu electrònic a info@somloquesembrem.org

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Uneix altres 55 subscriptors

A %d bloguers els agrada això: